Zaakwaarnemer Rijkaard ontkent contact met AC Milan

01-06-2013 18:22

Bron: Sky Sports Italia

Al geruime tijd wordt er hevig gespeculeerd over het ontslag van AC Milan-trainer Massimiliano Allegri. Volgens Italiaanse media moet hij definitief het veld ruimen als de Rossoneri plaatsing voor de Champions League misloopt.

Traditiegetrouw wordt er daarom ook al weer over een opvolger gespeculeerd. Vicevoorzitter Adriano Galliani helpt de pers alvast op weg. "Ik denk niet dat ervaring noodzakelijk is", vertelt de beleidsbepaler in gesprek met Sky Sports Italia.

"Iemand kan een paar treden van de ladder overslaan en goede resultaten boeken", vervolgt Galliani. "Kijk maar naar Vicenzo Montella. Er is geen specifiek verband tussen een goede speler en een goede trainer, omdat het compleet verschillende banen zijn."

Naast die van Clarence Seedorf is ook Frank Rijkaard een veelgenoemde naam in het geruchtencircuit van Milan. "Dat zou goed kunnen, maar tot dusver is een gerucht het enige dat hem in verband brengt met de bank van AC Milan", zei zaakwaarnemeer Perry Overeem tegen MilanNews. "Niemand van Milan heeft ons gebeld."