Koeman niet blij met flirt Sneijder

03-07-2013 15:44

Bron: nusport

Coach Erwin Koeman van RKC Waalwijk is niet blij met de flirt van Rodney Sneijder met Sanliurfaspor, een club uit de tweede Turkse divisie.

''Ik heb een goed gesprek en een topaanbieding gehad. Daar denk ik nog even over na, want er zijn meer clubs in mij geïnteresseerd", meldde het broertje van Wesley Sneijder maandag.

Die woorden vielen niet goed bij Koeman. "Ik vind dat hij weinig respect heeft getoond voor de club door te roepen dat hij weg zou gaan omdat er zoveel mooie aanbiedingen zouden liggen. Daar heeft hij zich in vergist. De meeste clubs zitten niet op hem te wachten", vertelde de coach dinsdag tegen het Brabants Dagblad.

"Zolang Sneijder geen andere club heeft, blijft hij een van de leden van de selectie van RKC", vervolgde de boze Koeman, die liever niet ziet dat één van zijn spelers een afleiding is tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Sneijder sloot dinsdag wel gewoon weer aan bij de training van RKC, nadat hij een dag eerder in Turkije was om 'sfeer te proeven'. "RKC is nou eenmaal niet in de omstandigheid dat het spelers links kan laten liggen", aldus Koeman, die voor de oefensessie een kort gesprek had met de middenvelder.