Go Ahead Eagles timmert weer aan de weg en doet zaken met Ajax

14-06-2013 12:02

Altijd mijn Ajax/ Bron: voetbalzone

Go Ahead timmert hard aan de weg als het gaat om de selectie voor komend seizoen. De promovendus uit Deventer trok al acht versterkingen aan en vrijdag maakt het bekend dat ook Xandro Schenk zich aan de club heeft verbonden. De twintigjarige verdediger komt over van Ajax.

Schenk heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarige verbintenis met Go Ahead Eagles, meldt de club via de officiële kanalen. De mandekker speelde het voorbije halfjaar ook al in Deventer. Hij werd sinds januari gehuurd, speelde vijftien competitiewedstrijden en wist met zijn elftal via de play-offs naar de Eredivisie te promoveren.

“De promotie smaakt naar meer. Ik ben heel blij dat ik mezelf met en bij Go Ahead Eagles verder kan ontwikkelen op een nog hoger niveau”, laat Schenk optekenen. Volgens voorzitter Edwin Mulder had Schenk ‘de clubs voor het uitkiezen’. “Daarom zijn we erg blij dat we erin zijn geslaagd om een talent als Xandro voor nog eens twee seizoenen aan Go Ahead Eagles te binden. Hij is het afgelopen half jaar uitgegroeid tot een vaste en gewaardeerde kracht in ons elftal.”