Cillessen: "Balotelli wacht lang, dat weet je"

02-10-2013 12:52

Bron: voetbalprimeur.nl/nieuws

Jasper Cillessen maakte dinsdag zijn debuut in de Champions League. Dankzij een late strafschop slaagde de Ajax-doelman er niet in om de nul te houden (1-1).

Na een hectische slotfase, met aan beide kanten een doelpunt, stond er 1-1 op het scorebord. Bij Ajax werd vooral nagepraat over de strafschop die aan Milan werd gegeven. Cillessen wilde niet zeggen dat zijn ploeg bestolen was. "Het is hartstikke zuur, maar om te zeggen dat we bestolen zijn gaat wat ver. Zij hebben in de tweede helft de beste kansen gehad", zei hij.

Balotelli had tot vorige week geen strafschop gemist in zijn loopbaan, maar tegen Napoli zag Super Mario een pingel gekeerd. Cillessen moest echter buigen voor de spits. "Hij wacht lang, dat weet je van tevoren. Ik probeerde daarom een voorbeweging te maken. Maar hij schoot ‘m goed in."

Eerder in de tweede helft redde Cillessen uitstekend op een schot van Balotelli. Via de vingers van de Ajax-doelman belandde de bal op de lat. "Het was fijn dat ik m’n vingers er nog tegenaan kreeg, een lekker moment."