Blind: "Je kent de Italianen.."

16-06-2013 11:43

Altijd mijn Ajax/ Bron: goal.com

Daley Blind vond Jong Oranje beter dan de generatiegenoten van Italië. Dan is het zuur dat je met 1-0 verliest, op z'n Italiaans ook nog.

Wij waren de betere ploeg, wij maakten het spel, dan is het zwaar balen als je zo verliest", zei de linksback van Ajax tegen ANP. "Het doel was de finale en die hebben we niet gehaald, we zijn nu zijn ontzettend teleurgesteld." Blind was met name teleurgesteld over de manier waarop het verlies tot stand kwam.

"Zij hebben één echte kans gehad, wij zelf wel wat meer. Daar hebben we echter niet van geprofiteerd", concludeerde de drievoudig A-international. "En je kent de Italianen, die hebben vaak aan één momentje genoeg", mopperde Blind. Het probleem zat volgens hem in de afronding.
"We hebben niet gescoord. En als je niet scoort, dan kan je ook niet winnen", clicheerde Blind, die zelf voor rust ook nog een poging ondernam met een hard schot op doel, weggebokst door de Italiaanse doelman. Rest een vakantie en dan de voorbereiding op een nieuw seizoen met Ajax.