'Ajax-target' De Bruyne wil niet weg bij Chelsea

01-10-2013 12:28

Bron: voetbalprimeur.nl/nieuws

Kevin de Bruyne kent moeilijke tijden bij Chelsea. De Belg zat afgelopen weekend niet bij de wedstrijdselectie tijdens het duel met Tottenham Hotspur en ook voor het Champions League-duel met Steaua Boekarest heeft José Mourinho geen plaats voor hem

Meetrainen met de beloften is wat hij moet doen, toch denkt hij absoluut niet aan een vertrek.

In het Engelse geruchtencircuit werd De Bruyne aan Ajax gelinkt. De Amsterdammers zouden de Belgische middenvelder in de winterstop op huurbasis over willen nemen van het kapitaalkrachtige Chelsea. De Bruyne kwam bij de regerend landskampioen van Nederland in beeld na de zware blessure van Marco van Ginkel. Ondanks de vermeende interesse van Ajax, lijkt een snelle transfer uitgesloten. De Bruyne wil vechten voor zijn kans bij Chelsea.

"Je kunt Chelsea niet vergelijken met Werder Bremen of Racing Genk. De concurrentie is moordend en we hielden er al rekening mee dat hij minder zou spelen. Meer is er niet aan de hand", zegt Patrick De Koster, manager van De Bruyne, tegenover Sporza. "Kevin weet dat hij hard moet vechten om te spelen. Momenteel is er dan nog geen paniek aan onze zijde. Hij heeft nog nooit aan een vertrek gedacht. Het is en blijft zijn grote droom om het bij Chelsea te maken. Maar hij zal er hard voor moeten werken."